fbpx
+30 210 9242900 info@epoptia.com

Πλατφόρμα Epoptia

Ότι χρειάζεστε από έναν έμπιστο υπεύθυνο παραγωγής.

Από την είσοδο της παραγγελίας μέχρι την παράδοση των προϊόντων, το Epoptia προσφέρει ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ώστε να ελέγχετε απόλυτα την παραγωγή σας.

Έλεγχος παραγγελιών και ποσοστού υλοποίησης με μια ματιά

Στην κεντρική οθόνη του Epoptia, βλέπετε άμεσα σε ποια φάση υλοποίησης βρίσκονται όλες οι τρέχουσες παραγγελίες, οι οποίες εμφανίζονται σύμφωνα με  την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν υλοποιείται κάποια παραγγελία ή οι εργασίες βγαίνουν εκτός χρονοδιαγράμματος, το λογισμικό ειδοποιεί τους υπευθύνους ώστε να ενεργήσουν αναλόγως.

Ολοκληρωμένη λύση, όχι μόνο ένα λογισμικό

Ενσωματώνουμε το Epoptia σύμφωνα με τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Οργανώνουμε μαζί και αυτοματοποιούμε τη γραμμή παραγωγής σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διασφαλίζουμε την ποιότητα του προϊόντος σας.

Δεν κάνουμε όμως μόνο αυτό..

Διαχειριστείτε την παραγωγή σας ξέγνοιαστα, χωρίς πρόσθετα κόστη για καταχώρηση domain, χώρο αποθήκευσης, προστασίας δεδομένων και ανανεώσεων. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς!

Αυτόματες Ροές Εργασιών

Αυτοματοποιείστε τη γραμμή παραγωγής σας μέσω των διαδραστικών ροών εργασίας. Ρυθμίστε τον κύκλο παραγωγής των προϊόντων σας,  προγραμματίζοντας από ποιους σταθμούς εργασίας να περάσουν.

Εισάγετε τεχνικά έγγραφα, στείλτε συγκεκριμένες διευκρινίσεις, προδιαγραφές και παρατηρήσεις, χωρίς να απαιτείται η τοπική παρουσία σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίστε την ποιότητα των προϊόντων σας.

Κερδίστε παραγωγικό χρόνο, κατηγοριοποιώντας τα προϊόντα σύμφωνα με τις ροές εργασίας. Όταν θα έχετε ξανά παραγγελία με το ίδιο προϊόν, θα χρειαστεί μόνο να το ελέγξετε..

Ευκολία στη χρήση, διαχείριση χρηστών, καταγραφές.

Όλες οι οθόνες του Epoptia έχουν σχεδιαστεί ώστε να εντοπίζει ο χρήστης τις πληροφορίες που χρειάζεται άμεσα και χωρίς να του αποσπάται η προσοχή.

Αναλόγως τη θέση εργασίας του κάθε εργαζομένου, εμφανίζονται και οι αντίστοιχες οθόνες αφού το Epoptia, προσφέρει πλήρη διαχείριση δικαιωμάτων και προσθαφαίρεση χρηστών.

Κάνοντας χρήση των ιστορικών καταγραφών, εντοπίζετε ακριβώς τους συναγερμούς που είχαν εμφανιστεί, τα επισυναπτόμενα αρχεία των προϊόντων σας, τα αρχεία που στέλνουν οι πελάτες σας καθώς και τις προδιαγραφές και διευκρινίσεις που είχατε στείλει σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας.

Χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας

d

Καταμερισμός Εργασιών

Προγραμματίστε τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν από την παραγωγή. Δείτε με μια ματιά το φόρτο παραγωγής, μοιράστε, ομαδοποιήστε ή μεταφέρετε το εργατικό δυναμικό σας.

U

Ιχνηλασιμότητα

Εντοπίστε άμεσα σε ποιό σταθμό εργασίας βρίσκεται το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Γίνετε πιο ευέλικτοι και βρείτε προϊόντα που καθυστερεί η υλοποίησή τους.

Εξέλιξη παραγγελίας

Ενημερωθείτε άμεσα για το ποσοστό ολοκλήρωσης των παραγγελιών σας. Εντοπίστε ποιές καθυστερούν και ενεργήστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

s

Συναγερμοί

Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο, για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων και προβλημάτων στην παραγωγή. Ενεργήστε άμεσα και παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Z

Ποιοτικό Έλεγχο

Αυξήστε την ανταγωνιστικότητα με την ειδική λειτουργία ποιοτικού ελέγχου. Διασφαλίστε το προϊόν και το εταιρικό σας όνομα, διατηρώντας τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

Αυτοματοποίηση

Προγραμματίστε την παραγωγή των προϊόντων σας μία φορά. Σε κάθε νέα παραγγελία, απλώς ελέγξετε την παραγγελία σας και προσαρμοστείτε εύκολα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Έχετε απόλυτο έλεγχο της παραγωγής σας, χωρίς τη φυσική σας παρουσία. Μείνετε ευέλικτοι, και επιλύστε ζητήματα, οπουδήποτε στον κόσμο.

Διακίνηση εγγράφων

Στείλτε άμεσα τεχνικά αρχεία, σχέδια και έγγραφα σε οποιοδήποτε σταθμό εργασίας. Επικοινωνήστε άμεσα με κάποιον χειριστή και επισημαίνετε οδηγίες και διευκρινίσεις.

Δείτε το δωρεάν και πλήρες DEMO

Πατήστε παρακάτω για να σας δώσουμε άμεση πρόσβαση στην πλήρη DEMO γραμμή παραγωγής μας. Καλέστε μας για να τη δούμε μαζί και να συζητήσουμε τί μπορεί να κάνει το Epoptia για εσάς.